ресторант
софия

Уакаме са вкусни японски водорасли, които често присъстват в японската кухня и се славят като източници на дълголетие. Защо? Защото са богати на всякакви видове витамини, желязо, цинк и калций. Опитайте нашите Пилешки филенца "Дюк" в азиатски стил и се радвайте на неизчерпаема енергия! :)...


Печалбата зависи от добрата комбинация! Спечелете си хубава заслужена почивка с правилния микс - паста, калмари, октопод и скариди! На вашето внимание - ФРУТИ ДИ МАРЕ!...


Опитайте нещо различно в съботния ден! Заменете смокините и боровинките в любимата си френска селска торта с класически вкусните мед и орехи! И получавате БЪЛГАРСКА селска торта! Очаква ви в #LaCattedrale!...


Иска ли ви се да е лято? В Малибу? Ако няма как да се случи точно сега, просто си го представете! Превърнете поредния зимен ден в екзотична наслада за сетивата - с фино докосване на изтънчен гъши дроб и свеж заряд от гарнираните плодове, окъпани в кокосов аромат на ликьор "Малибу" ...


Семейства, зарадвайте вашето пораснало момиче или момче с комплименти за абитуриентския бал! Всяка фамилия, която реши да организира изпращане в нашето заведение, в момента на резервация получава правото на чудесен комплимент за своя абитуриент. А именно - безплатни консултации за прическа и грим от Фризьорски салон Wave Studio! Не отлагайте! Планирайте навреме!...


Семейства, зарадвайте вашето пораснало момиче или момче с комплименти за абитуриентския бал!
Всяка фамилия, която реши да организира изпращане в нашето заведение, в момента на резервация получава правото на чудесен комплимент за своя абитуриент. А именно - безплатни консултации за прическа и грим от WaveStudio Hair&Beauty. Вашите абитуриенти могат да отидат на място в салона и да получат съвети и...


14-ти февруари наближава! Възползвайте се от романтичния ни куверт! А всяка двойка, която си запази такъв, ще участва в томбола на място, в самата празнична вечер, за да продължи подобаващо след това На свещи! Подаръците са от Gancini

Виж куверта тук http://lacattedrale.bg/offers...


"Готвенето не е химия. То е изкуство. То изисква инстинкт и вкус, а не точни грамажи", твърди френският ресторантьор Марсел Булестин. А ние ще добавим още страст, крайна отдаденост и откровеност. Вижте го с очите си чрез нашата открита кухня!...


Опитвали ли сте някога #DryAged телешко? То няма нищо общо с обикновения стек. Този е плътен, неговото ухание и вкус напомнят на орехови ядки и масло. Тайната се крие в кислорода, който възбужда естествените ензими на месото. ;) Опитайте го в #LaCattedrale!...