ресторант
софия

Готови ли сте за истинско гурме преживяване? Искате ли 2 удоволствия в 1 - да ви е вкусно и да се подмладите (зареждайки организма си с полезните за кожата цинк и селен)? Тогава опитайте ПАТЕШКО МАГРЕ с ананас в #LaCattedrale и непременно го комбинирайте с по-плътно вино, например добре отлежала гъмза! http://www.lacattedrale.bg/...


Едно от условията за успешно фирмено събитие е то да бъде планирано навреме. Ето защо, с наближаването на декември навлизаме във фазата на организация на фирмените коледни и новогодишни партита.

Първото нещо, което трябва да се планира, е подходящо място с разнообразно меню. Тук на Вашите услуги е ресторант La Cattedrale, където ще Ви предложим приятна и изискана обстановка и разбира се - вкусн...


Днес ще отбележим световната премиера на "Божоле нуво" - новата реколта на младото бургундско вино (от района Божоле - Франция). В #LaCattedrale сме заредили от уникалното плътно и ароматно питие, чието "ново поколение" традиционно се чества годишно, всеки предпоследен четвъртък от ноември. Очакваме ви, за да отворим заедно бутилките - за първи път, в цял свят!...


Свършва работният ден. Край на ангажиментите и отговорностите. Старт на удоволствията и романтиката!Време е за приятна среща и вкусна, но лека вечеря. В края на деня ви препоръчваме апетитни ястия, които отварят сетивата на щастието и които са в рамките на препоръчителното за вечерта балансирано меню. Например - нашите рибни деликатеси, като филе от лаврак или сьомга, или пък леко месо със салата ...


Вино, бира или нещо твърдичко?Вечният въпрос. Е, ние ще ви подскажем, в зависимост от това с какви плата или разядки искате да стартирате Ако си поръчате плато испански сирена с брускети от домашен хляб, то горещо ви препоръчваме бяло вино, например траминер. Ако сте се спрели на пушена сьомга и сирене "Филаделфия", може да заложите на розе. Ако ви се пийва мартини, най-добрият избор са маслинкит...


След като ви пренесохме в Испания с рибния деликатес „бокеронес“, ще ви поканим на разходка във Венеция с един друг специалитет от нашето меню, а именно карпачо (от италиански „carpaccio“).

Това е предястие, приготвено от сурово говеждо или телешко месо. Сготвено е за първи път през 1950 г. в прочутия Harry’s Bar във Венеция от собственика му Джузепе Чиприани, специално за неговата редовна клиен...


Богата на протеини и бедна на мазнини. Идеална за диетично меню. Съдържа редки витамини и е богата на омега-3 мастни киселини. Доверете се на риба тон и няма да съжалявате! Поднесена под формата на стек със сусам и щипка любов от главния готвач, ще засити сетивата и глада ви за нещо изтънчено и вкусно. ...


С идването на есента, искаме да си спомним за лятото и да ви пренесем под Иберийското жарко слънце, с един съвършен рибен специалитет. Tака наречената в Южна Испания "бокеронес" (бяла аншоа) е класиката на испанската и средиземноморската кухня като цяло. Тънките и фини рибни филенца “бокеронес“ приканват с неустоимия си мек вкус и здравословните си качества.

Тази рибна кулинарна наслада може да...


Време е за нещо екзотично! Опитайте от редовното ни меню скариди, приготвени по японската техника - темпура! ...