ресторант
софия

Испанският китарист Висенте Амиго ще се зареди преди концерта си в София с вкусно меню от La Cattedrale. Той и музикантите му нямат особени предпочитания за кетъринг и разчитат на избора на домакините. Държат единствено да има бирички и нещо сладко.
Обявяван за „дете-чудо“, Амиго вече има повече от 30 години кариера зад гърба си и е считан за един от най-успешните съвременни испански китаристи. То...


Добре си прекарахме празниците. Някои са се прибрали с чужди обувки, други – с непозната жена, трети с дистанционно вместо телефон… Продължавайте да празнувате, но в #LaCattedrale – и всичко ще си бъде на мястото!...


Всеки би потвърдил тази мисъл на авторката на „Яж, моли се и обичай“ Елизабет Гилбърт. Пълната чиния всъщност е предпоставка за едно бъдещо щастие. След като хапнем, светът става по-красив, а ние малко по-добри. Добър апетит! ...


Двойна покана за концерта на Висенте Амиго ще подарим на един от вас!

Андалусия, фламенко, китара. Това ще донесе Висенте в сърцето на София на 06 февруари. Само отбележете в коментар под поста човека, в чиято компания искате да бъдете, останалото е от нас! Печелившият ще бъде изтеглен чрез томбола....


И както Джон Ленън е казал: "Когато се наслаждаваме губейки времето си, това въобще не е изгубено време". Спрете за миг с ангажиментите и пропилейте времето си по най-приятния начин - при нас! #LaCattedrale ...


Специалистите съветват да се храним балансирано, за да възстановим формата си след празниците. През два, три дни е хубаво да наблягаме на плодове и зеленчуци. Ноооо. всеки ден ЗАКУСКАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА. Важно е началото! Започнете деня си при нас! #LaCattedrale #закуска ...


Винаги оригинална, различна, апетитна, изкусителна и готова да се разкрие пред вас в цялата си прелест. Нашата разнообразна и богата кухня ви очаква!...


Весели празници! И тъй като всеки ден пълните #LaCattedrale с усмивки, ние ще почерпим с 500 мл ароматно Vino de la Casa. Очакваме ви!...


Искате да запазите форма? Но междувременно да не се лишавате по празниците? Тайната е в кестените. Те съдържат витамин С и минерали, които укрепват имунната система и имат ниско съдържание на калории и мазнини Опитайте нашето телешко на бавен огън със сос от червени боровинки и кестени!...


Вече сред „бисерите“ в кухнята на La Cattedrale!

Dry Aging, или в превод „зреене чрез изсушаване“, е традиционният метод, чрез който месото узрява, изпълвайки се с интензивен вкус. Благодарение на тази технология, говеждото достига до своята най-висока степен на облагородяване.

Идеалният стек не се нуждае от нови начини за приготовление, а от един едновременно нов и стар процес на зреене. Зреен...