ресторант
софия

Коледно и новогодишно фирмено парти при нас


Едно от условията за успешно фирмено събитие е то да бъде планирано навреме. Ето защо, с наближаването на декември навлизаме във фазата на организация на фирмените коледни и новогодишни партита.

Първото нещо, което трябва да се планира, е подходящо място с разнообразно меню. Тук на Вашите услуги е ресторант La Cattedrale, където ще Ви предложим приятна и изискана обстановка и разбира се - вкусна интернационална кухня. Нашето меню може да разгледате тук.

Заедно с мястото трябва да планирате и подходяща дата. Добре е фирменото парти в края на годината да бъде финализирано организационно една или две седмици преди коледните празниците. Така ще е сигурно, че повечето Ви служители няма да са си пуснали отпуска в тези дни и ще могат да присъстват. Колкото по-рано планирате датата, толкова по-голям ще е изборът на подходящи маси и сепарета.

Преди да изберете менюто, е хубаво да се допитате до служителите дали има вегетарианци или хора с хранителни алергии, за да може да съобразите ястията с техните предпочитания.
Алкохолът е препоръчително да бъде избран предварително, като 1-2 чаши на човек са достатъчни за доброто настроение. За тези, на които им трябва повече, може да се поръчва и на място.

За украсата ще ви помогнем ние, като ще направим всичко възможно да декорираме Вашата маса празнично и в случай, че желаете - и тематично. Ако имате идеи за нещо по-специфично от традиционна Коледна украса, екипът на La Cattedrale ще Ви помогне с професионален съвет.
За още по-голямо Коледно настроение може да се подготвят различни изненади за гостите. Едно от най-разпространените забавления е организарането на коледна томбола за размяна на подаръци. Друга игра, която е характерна за този тип партита, е тегленето на забавни късмети за новата година. Каквото и да изберете, La Cattedrale ще Ви помогне в организацията на място.

Очакваме Ви, за да обсъдим Вашите идеи и да планираме всеки детайл за едно незабравимо преживяване. Телефон за контакт +359 888 04 04 04.